+36 30 998-1921 (17 óra után) furedi.lakszov@gmail.com
Oldal kiválasztása

Adatvédelmi nyilatkozat

A Füredi Téri 3. számú Lakásfenntartó Szövetkezet, a cserto18.hu, cserto20.hu, r.cserto18-20.hu oldalak üzemeltetője kijelenti, hogy a felhasználók regisztráció-, vagy az oldal használata során önként megadott adatait a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. rendelkezéseire.
A Füredi Téri 3. számú Lakásfenntartó Szövetkezet kijelenti továbbá, hogy tiszteletben tartja az oldal látogatóinak, és regisztrált felhasználóinak személyes és bizalmas információit. A tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag szolgáltatásai működtetéséhez, fejlesztéséhez, valamint saját célú statisztika készítéséhez használja fel. A cserto18.hu, cserto20.hu, r.cserto18-20.hu adatkezelését kizárólag a Füredi Téri 3. számú Lakásfenntartó Szövetkezet végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett személy kifejezett hozzájárulásával.
Amennyiben megkereső hatóság felszólítja a Füredi Téri 3. számú Lakásfenntartó Szövetkezetet adatszolgáltatásra, és kiadásra, köteles személyes adatot kiadni, ha annak minden feltétele fennáll.